برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی پژوهشکده::
آزمایشگاه های تحقیقاتی::
سمینار و دوره های آموزشی::
مرکز طراحی زیرساخت::
ادوات و تجهیزات آزمایشگاهی::
حمایت از پروژه ها::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ثبت سفارش
..
ارسال رزومه
..
دسترسی فوری
..
:: تکنیک اندازه گیری دی الکتریک ماده ::
 | تاریخ ارسال: 1397/11/4 | 
تکنیک اندازه گیری دی الکتریک ماده

استاندارد اندازه گیری مشخصه های دی الکتریک مواد

در این آزمایشگاه قابلیت اندازه گیری مشخصه های دی الکتریک مواد مختلف فراهم آمده است. تکنیک اندازه گیری بر اساس استاندارد D5568 روش اندازه گیری موجبری دو پورته می باشد.

 ستاپ تست اندازه گیری مشخصه های دی الکتریک مواد

ستاپ تست اندازه گیری مشخصه های دی الکتریک مواد

تکنیک اندازه گیری مشخصه دی الکتریک مواد

تکنیک موجبری مستطیلی (Rectangular Waveguide Technique): این تکنیک نمونه ای از دسته بندی تکنیک های اندازه گیری می باشد که تکنیک خط انتقال جهت دستیابی به ضریب گذردهی و نفوذپذیری مختلط نمونه نامیده می شود. در این تکنیک نمونه با سطح مقطع موجبری تطبیق و به همان اندازه پر می شود و میزان بازگشتی در طول نمونه اندازه گیری می شود. تکنیک های اندازه گیری خط انتقال به طور معمول دقیق تر از تکنیک تک پورتی است. این تکنیک برای اندازه گیری گذردهی الکتریکی نسبی مختلط (ثابت دی الکتریک نسبی و تلف) و نفوذ پذیری مغناطیسی نسبی مختلط یک ماده جامد، ایزوتروپیک، هم پاسخ (غیر ژیرومغناطیس) مناسب می باشد. این اندازه گیری برای محدوه فرکانسی 100 مگاهرتز تا 20 گیگاهرتز معتبر می باشد. این محدوده دقیق نیست و بستگی به اندازه نمونه و اندازه خط انتقال موجبر مستطیلی نگهدارنده نمونه دارد. محدوده عملیاتی فرکانسی بستگی به اندازه نمونه دارد. ( نمونه های بزرگ در فرکانس های پایین و نمونه ای کوچک برای فرکانس های بزرگ ) به عنوان یک روش غیر رزونانسی انتخاب هر تعداد فرکانس اندازه گیری گسسته در محدوه فرکانسی مناسب خواهد بود. برای پوشش کل محدوه فرکانسی استفاده از چند موجبر با ابعاد مختلف موردنیاز است. هم چنین به طور کلی این آزمایش را می توان برای موجبرهای دایروی نیز به کار برد.

نمونه مورد آزمایش

  1. یک نمونه از اندازه گیری مشخصه دی الکتریک مادهنمونه های مورد آزمایش بایستی به اندازه کافی بلند باشند. (حدالامکان در چند ضخامت باشند)
  2. برش نمونه ها یا به صورت دستی و یا ماشین کاری بایستی دقیق و بدون بریدگی های نا مرتب باشد. (وجود هر گونه کوتاه و یا بلندی نامنظم در اندازه نمونه ها باعث ورود هوای اضافی (ماده ای با دی الکتریک متفاوت) در لبه های مشترک نمونه با موجبر شده و نتایج را تحت تاثی قرار می دهد).
  3. نمونه ها بایستی بسیار تمیز و بدون آلودگی باشند.
  4. ابعاد فیزیکی نمونه ها باید 22.86mm × 10.16mm باشد.
  5. بهتر است از هر نمونه در ابعاد خواسته شده به تعداد بیش از دو نمونه در دست باشد.
  6. با توجه به حساسیت نمونه های ارسالی، هر نمونه در بسته ای جدا ارسال گردد.
  7. نمونه ها تا حد امکان صاف و بدون خمیدگی ارسال گردد.

برای تست نمونه لازم است تا نمونه ها در ابعاد مناسب باشد. لازم به ذکر است، آزمایشگاه در قبال نتایج بدست امده از نمونه های مخدوش و با شکل های هندسی نا متناسب و کوچکتر از ابعاد ذکر شده، هیچ گونه مسئولیتی ندارد.

×
کلیدواژه ها: اندازه گیری دی الکتریک | استاندارد | D5568 |
دفعات مشاهده: 2456 بار   |   دفعات چاپ: 655 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4665