[صفحه اصلی ]   [ English ]
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: حضور نمایندگان دانشگاه علم و صنعت ایران در مجمع همکاری‌های آموزش عالی اتحادیه دانشگاه‌های راه ابریشم ::
 | تاریخ ارسال: 1403/1/27 |

مجمع همکاری‌های آموزش عالی اتحادیه دانشگاه‌های راه ابریشم با هدف انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاهی در حوزه تبادل دانشجو و مهارت‌آموزی در مقطع کارشناسی بین دانشگاه‌های منتخب کشور‌های عضو پیمان شانگهای، طی روزهای ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲ فروردین ۱۴۰۳ در شهر شین (Xian) کشور چین برگزار شد.

در این نشست، دکتر دلیری (معاون آموزشی) به همراه دکتر گلشن خواص (مدیر دفتر ‌همکاری‌های علمی و بین‌المللی) از دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دانشگاه منتخب از جمهوری اسلامی ایران و با دعوت رسمی اتحادیه دانشگاه‌های راه ابریشم حضور یافته و تفاهم‌نامه همکاری را به امضا رساندند. در این تفاهم‌نامه، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک مابین کشورهای امضاکننده تفاهم‌نامه، تبادل دانشجویان در مقطع کارشناسی، برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی، مدارس فصلی و سایر زمینه های همکاری، مورد تأکید قرار گرفته است.

علاوه بر این، نمایندگان دانشگاه از بندر نوآوری (Innovation Harbor) غرب چین، مرکز تحقیقات کاربرد هوافضا در مهندسی کشاورزی شانشی، سامانه قطار سریع‌السیر چین، دانشگاه علم و صنعت پکن و مرکز علوم و فناوری نانو آکادمی علوم چین، بازدید به عمل آوردند.

شایان ذکر است در تفاهم‌نامه امضا شده، علاوه بر دانشگاه علم و صنعت ایران، نمایندگان کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (از جمله چین، تاجیکستان، پاکستان، ازبکستان، قرقیزستان، قزاقستان و روسیه) حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 974 بار   |   دفعات چاپ: 71 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4657