انعقاد تفاهم‌نامه همکاری توسط دانشگاه فناوری اطلاعات تاشکند و دانشگاه علم و صنعت ایران

| تاریخ ارسال: 1403/1/28 |

با هدف توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی، دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه فناوری اطلاعات تاشکند(Tashkent University of Information Technology ) ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
در این تفاهم‌نامه که به امضای معاونان آموزشی دو دانشگاه رسیده است، بر توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های گوناگون به ویژه در حوزه‌های مرتبط با فناوری اطلاعات تأکید شده است. لازم به ذکر است این تفاهم‌نامه در حاشیه نشست مجمع همکاری‌های آموزش عالی اتحادیه دانشگاه‌های راه ابریشم که از ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲ فروردین سال جاری با حضور نمایندگان دانشگاه، اعضای این اتحادیه و نمایندگان کشورهای سازمان همکاری شانگهای در شهر شین برگزارشد، به امضای طرفین رسیده است.

دانشگاه فناوری اطلاعات تاشکند، به نام دانشمند بزرگ ایرانی، «محمد خوارزمی» نامگذاری شده است.