درباره دفتر::
اخبار::
تسهیلات پایگاه::
روز علم ایران و آلمان ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
ارتباط با دفتر::
جایگاه بین‌المللی::
همکاری‌های بین‌المللی::
خدمات::
::

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

بروشور (به زبان عربی)
..
:: امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه جیائوتونگ شین چین ::
 | تاریخ ارسال: 1403/1/28 |
در حاشیه نشست مجمع همکاری‌های آموزش عالی اتحادیه دانشگاه‌های راه ابریشم در کشور چین، دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه جیائوتونگ شین(Xian Jiao tong University) تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
این تفاهم‌نامه دارای دو بعد آموزشی (از قبیل تبادل اساتید، دانشجویان، و برگزاری دوره‌های مشترک) و پژوهشی (از جمله فعالیت‌های پژوهشی مشترک، تبادل اطلاعات پژوهشی، دسترسی به پژوهشگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و...) است که به امضای رئیس دانشگاه جیائوتونگ و معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران رسید.
شایان ذکر است دانشگاه جیائوتونگ یکی از دانشگاه‌های برتر چین و جزو ۳۰۰ دانشگاه برتر جهانی طبق نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی از جمله نظام رتبه‌بندی تایمز و کیو اس می‌باشد.
نشست مجمع همکاری‌های آموزشی عالی اتحادیه دانشگاه‌های راه ابریشم از ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲ فروردین ۱۴۰۳ در شهر شین کشور چین و با حضور نمایندگان دانشگاه و کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در شهر شین چین برگزار شد.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4652